Kärlek!

Publicerad 2013-11-19 18:55:23 i Liquid sand, NotD, Opi, Rosa, röd,

i söndags fick mitt instagramkonto Naililicious 100 följare. 100 st individer väljer att följa mig!
people som jimmy Durmaz och Sportbladet har gillat mina pics!
 
galet!
Kärlek till er alla! 
 

Blå måndag

Publicerad 2013-11-18 11:14:00 i Blå, NotD,

 
Förra helgen var jag och min sambo på Ullared. Jag fick inte så mycket tid bland kläderna då någon stod och trampade i takt, men vid kosmetiken fick jag en stund! Många fina lack, men jag blev lite besviken på tillbehören tyvärr.
 
Med mig hem fick jag bl.a. ett lack från Kubiss. Denim effect nails limited edition. Kändes roligt, spännande och perfekt för blå måndag. Tyvärr var jag inte så impad av det. Ett blått lack med ett ett matt topplack över ser det ut som. enda fördelen är väl att man spara lack, typ.
Vad tycker ni?
 
med mig hem följde även två China glaze, mina första!! Ett rött och ett grönt . Rasande eleganta!
 
glöm inte att kolla in hos Tove för fler blåa lack, 
 

Kiss me at midnight

Publicerad 2013-11-04 15:00:49 i Blå, Glitter, Liquid sand, NotD, Opi,

Det är måndag och den är blå hos Tove på Nailme kolla in hos henne för mer blåa lack. Själv bjuder hon på en rysligt elegant water marble!
 
Av mig ska ni får ett av de nya lacken från OPI Mariah Carey Holiday 2013.
Kiss me at midnight såg jag först hos Nailtastic som är lite utav min bibel när de kommer till nagellack.
Och jag visste direkt att jag behövde det till min samling.
Lacket är ett utav 6 liquid sand lack från MC kollektionen
 
Lacket är någgot mörkare än bilden visar. Men ni ser att det är en riktig skönhet!
 
Precis som alla Liquid sand lack är det otroligt lättlackat och skulle man komma för långt ut är det lätt att rätta till det med en fil. eller annan vass kant av något slag.
 
Kiss me at midnight får verkligen full pott och jag kommer bära det mycket framöver!

In my Santa suit

Publicerad 2013-11-04 14:49:31 i Glitter, Guld, NotD, Opi, röd,

Förra veckan köpte jag på mig 7 av OPI s nya julkollektion, och jag har mått kalas i min nagellacksmani!
In my santa suit, Kiss me at midnight, I snow you love me och My favorite ornament
 
Alltså kolla bara in I snow you love me. Bara flaskan får mig att vilja ha lacket! och det glittrar verkligen så på riktigt, det är inte blixten som gör det! Så läckert!
Dock är det ett svår lackat lack, men med hjälp av en nål eller dottingtool så går det super lätt att plasera ut flingorna!
Silent stars go by, Baby please come home och Make him mine.
Dessa tre är ju mini verisionen. Men jag var inte riktigt säker på vilka jag tyckte bäst om, så då är det lika bra att köra på dem allihopa! Right ;)
 
 
In my santa suit var de lacket jag provade först. Och nej det är kanske inget speciellt, utan just ett rött lack med skimmer i. Traditionellt men oh så snyggt! Och innan detta hade jag faktiskt inget liknande i min samling. så det är väl  välkommet! Formulan var lite konstig, den var tjock och täckte bra, har två lager på bilden här. Men samtidigt lite rinnig, därav att det ser något kladdigt ut plus att jag kanske var något ivrig... hehe.
 
 
Här har jag endast ett lager av My favorite ornament. Skulle jag burit denna manikyren längre än en halvtimme skulle jag målat ett lager till. Men som ni ser täcker det otroligt bra!
 
De två sista bilderna är från min instagram . Gå gärna in och tyck till om vilka du tyckte var snyggast! Naililicious  #bynaililicious
 

Cartoon

Publicerad 2013-11-04 14:33:12 i Blå, Depend, Grön, Lila, Nailart, NotD, Opi, Orange, Rosa,

Hej på er!
Om ni tycker det är lite dåligt med uppdatering här så tänker ni rätt. Min dator har nu totalt lagt av.. så just nu använder jag sambons ( Tack gode gud att jag sparat alla mina bilder på en extern hårddisk!!) däremot så uppdaterar jag dagligen på min instagram så kolla in där för fler bilder!
 
I helgen provade jag på att göra Cartoon nails. alltså tecknad naglar, i lite 3D format. jag blev väldigt nöjd med resultatet!
 
Jag använde mig av Depends färger. Och jag måste slå ett slag för dem! Jag har helt klart flest lack från Depend men det är så väldigt prisvärda lack! Jag ska erkänna att jag har OPI lack som täcker och håller sämre än vissa av mina Depend lack. Men de är väldigt individuella, jag har också de som inte täcker alls. men för 25 kr får man nog ta sådana smällar kan jag tycka!
Här är jag inte riktigt klar, då det för att fullända manikyren ska på ett matt topplack. Men jag tycker de var väldigt fina så här också!
 
Här har ni dem klara. Jag var nog något snabb att måla på toplacket då det svarta dragit sig något. Men när jag tittar på handen just nu märks det inte och jag tycker det var en rolig manikyr att göra!
 

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela