OPI- Washington DC

Publicerad 2016-08-29 08:55:47 i Kollektioner, NotD,

Nu hörrni, nu kommer den. Den B Ä S T A kollektionen OPI langat upp sedan jag kärade ner  mig i deras nagellack för 3 år sedan!
 
I helgen var jag i Göteborg med min sambo och kollade fotboll och köpte nagellack. Ja jag hade en OPI Orgie utan dess like. 23 (!!) Nya OPI på 1 (!!) dag! P Grand Parfymeri köpte jag på mig OPIs Washington DC kollektion, och så köpte min fina sambo Mariah Careys Pure till mig. Det var verkligen en dream come true. Det är ett lack jag har velat ha sedan,  ja sedan jag startade. Sedan tog jag en sväng till Ullared påvägen hem och hittade två godingar i en korg där. och väl hemma hade mina fina, fina släktingar skickat mig 5 st OPI som jag inte hade sedan innan. Hur de har lyckats med det vet jag inte!!
 
I alla fall tillbaka till DC. 
 
 
Vi börjar från toppen såklart. Jag har inte använt något Top coat på någon av bilderna.
 
Shh... It's top secret
 Bilden gör inte riktigt detta lacket rättvist, det är ett mörkt lack men det är ändå mjukt.  Detta är nästan en One coater. Men jag har två tunna på bilden.  formulan är riktigt bra och det är lätt att få raka snygga linjer.
 CIA = Color Is Awesome
 Åh detta lack är ljuvligt, Målar man tjocka lager och har topcoat går det definitivt med ett lager här. Men jag har två tunna. Formluan är också fantastisk.
Stay Off the Lawn!!
 Känner att det blir något tjatigt men denna kan också vara en OC ( One coater) på bilden har jag två tunna. och formulan, ja den är bra. Riktigt bra!
Suzi- The first Lady of nails
Åh detta är en av mina favoriter, lätt! Formulan är något tunnare här, inte rinnig men här krävs två lager. Och namnet, hallå, Ä L S K A R namnet!!
Yank my Doodle
 Jag trodde inte detta lacket skulle vara någon höjdare, men väl på nageln så lyser det upp. Här krävs det två lager.
Freedom of Peach
 Här har jag också två tunna lager man hade man målat något tjockare så skulle det kunna gå med 1 lager! Också en snygg mustig färg, inte så klar, utan mer matt. Perfekt till hösten!
Never a Dulles Moment
 Som vanligt med gula lack var detta något stripigt och det behövs två lager. Men efter det är det snyggt. Och det är inte stripigt eller randigt alls. Lutar lite emot det senaps gula hållet och mums gillar jag det! Men formulan är bra. 
Pale to the Chief
 Detta lack är det enda med shimmer i och jag har näästan lyckats få med det på bild. hade nog gått lättare om jag haft ett top lack och fått det lite glansigare. Jag bär två- tre lager här, någon nagel blev lite randig och krävde därför ett tredje lager. 
 
We the Female 
 Här har vi en riktig One coater, även med mina tunna lager mätt! Tjohoo. Givetvis har ag ändå två lager på bilden!
Ett snyggt mörk rött lack som ändå drar åt det hallonröda hållet.
 
OPI By popular vote
Detta lacket har en tunnare formula och det behövdes två lager för full täckning. Men åh är det snyggte eller är det snyggt?
 
Madam president
 
Här har vi en till, en One coater och ja, här har jag bara det, ett enda lager!  Jag får medge att de två senaste ser lika ut på bilderna, men det är de inte i verkligheten. Madam President är mycket ljusare. 
 
 
Squeaker of the house
 
Riktigt bra formula på denna och två lager as always!
 
De sista tre är de tre Limited Edition lacken:
Liv in the Grey
 Detta är ett så himla snygg grått lack. Det är mörkt men inte för mörkt. Man ser liksom fortfarande att det är grått.
 Kan också funka som OC men har såklart två tunna.
 
Inside the ISABELLEtway
Här har jag två tunna lager igen, kan funka som OC . 
Kerry The Blossom
 
Alltså lila är ju min favorit färg och maaaan är detta ett fint lila lack. Men som snygga lila är det något tunt och jag har faktiskt tre lager här för att blixten inte ska tränga igenom, Något tunnare i formulan också men ändå bra.
 
 
Så ja, det var dem, alla 15. Överlag så är det en riktigt bra kollektion. Formulan är så bra och det är flera st OC vilket är fantastiskt. Och alla lack går att få jämna och snygga utan för mycket kladd.
Så kollektionen, kan jag nu säge med gott samvete. Är min nya favorit. Den är SÅ bra!
 
/Hanna

Nya Kollektioner- OPI Washington DC

Publicerad 2016-08-09 11:07:01 i Kollektioner, Opi,

Ni kanske har sett att OPI i höst lanserar en ny kollektion som heter Washington DC i samarbete med deras nya ambassadör Kerry Washington, som bla. spelar Olivia Pope i den kritikerrosade TV- serien Scandal.
Jag vågar tror att det inte är ett lyckligt sammanträffande att serien handlar om presidenten, hon heter Washington och det är ett kommande val i USA samtidigt som denna kollektionen släpps, men man vet ju aldrig ;)
Bild: www.OPI.com
 
Jag har inte hunnit lägga vantarna på denna kollektion än... Men det tänker jag minsann göra!
Kollektionen har verkligen allt, enligt mig. Och av vad jag läst mig till har jag förstått att det är riktigt bra formula på de flesta!
Förra året släppte ju OPI sin höst kollektion Venice, som jag tyckte innehöll fina lack men blev inte direkt höst inspirerad.
Inte så höstig enligt mig, även om den innehöll ett guldkorn eller två, Gelato on my mind tillexempel. Så många vi var som suktade efter det baby ljus blåa lacket!! Och It's a Piazza cake blev också en stor favorit hos mig.
 
Men OPI allt är förlåtet, för jag vågar nääästan ( återkommer mer definitivt när jag äger dem alla ;) )påstå att detta är min nya favorit kollektion!
Bild: www.opi.com
Som vanligt har alla lack fyndiga namn så vi går väl igenom dem också, Uppifrån från vänster:
- Yank my Dooodle
- Pale to the Cheif
- Squeaker of the house
- Never a dulles moment
- Stay off the lawn!!
- Suzi- The first lady of Nails
- CIA= Color is Awesome
- OPI  Popular by vote
- Freedom of peach
- Shh...It's Top secret
- Madam President
- We the female
 
Måste erkänna att jag är lite osäker på de rosa- röda lacken, eftersom de på bilden ser så väldigt röda ut, och det är de inte i verkligheten. Men jag tror jag har namngett dem rätt!
 
Kollektionen består av 15 lack varav 3 är Limited Edition lack.
Bild : www.OPI.com
Uppifrån:
- Inside the ISABELLEtway
- Kerry the Blossom
- "Liv" in the Gray
 
Ska man vara lite kritiskt så saknar jag väl ett riktigt rött lack. OPI är så sanslöst duktiga på röda lack så det finns ju en heeel del att välja på i deras samling, så man blir ju inte utan. Men ett riktigt rött lack hade nog kunnat vara pricken över i:et. Även om jag bara efter att ha tittat på kollektionen redan gett 10/10 penslar!
 
Vad jag kunnat läsa mig till så är  We The female ett lack som är lite vårt att färg bestämma, är det rött eller rosa.
Så lite rött finns i kollektionen ändå.
 
Jag är super spänd på de två gröna lacken, Stay Off the lawn och Suzi- First lady of nails, samt det lila Limited edition lacket Kerry the Blossom
 
I kollektionen kommer det även finnas två st mini sets också.
Ett set med de tre Limite Etidion färgerna i mini format som kostar 205 kr.
bild www.opi.com
 
Samt ett set med  4 av lacken från kollektionen i mini format. Detta sett kostar 225kr
 
 
 
 
Lacken och seten finns redan i butik, de stora lacken kostar som vanligt 155kr och finns bla. på www.nailsbodybeauty.se
 
 
Hur sugna är ni nu?
Jag får verkligen försöka hålla fingrarna i styr för att inte beställa hem dem allihopa direkt!!
 
Vill ni läsa mer om Kerry Washington tipsar jag om följande intervju!
 
http://wwd.com/beauty-industry-news/color-cosmetics/kerry-washington-opi-10295505/
 
/Hanna
 
* Inlägget är inte sponsrat, utan information har jag samlat från OPI's  webbsidor OP

Depend - Holo Fantasy

Publicerad 2016-08-05 21:47:00 i Depend, Hololack, Kollektioner,

Idag firade jag in helgen ordentligt genom att i brevlådan hitta ett litet paket från Depend!
 
I Paketet låg en liten söt vit låda med 8 Helt FANTASTISKA lack från deras kommande höst kollektion Holo Fantasy.
 
 
Kollektionen är inspirerad av sagornas värld. Och det är verkligen ett magiskt gnistrande över denna limited edition kollektion.  8 Holo lack som kommer göra dina naglar magiskt vackra i höst.
 
Lacken kommer kosta 29 kr/st och kommer ut i butik vecka 39 och kommer finnas hos bl.a. Kicks, Åhlens och Kronans Apotek.
 
 
 
Kollektionen innheåller de färger jag tycker hör hösten till, kanske jag kan sakna ett grönare lack. men kort och gott en härlig kollektion.
 
Men nu är ni redo för close ups va? ;) Alla bilderna är fotade utav mig, under varje bild står antal lager av lacket. Alla bilder är också tagna utan toplack
 
 Sweet Elves 5036
 
Detta är det rödaste lacket i kollektionen, PÅ bilden har jag två lager och med blixt ser det bra ut, kollar man riktigt noga i dagsljus kan man se lite VNL men det är knappt.
 
Forbidden Witchcraft 5037
 
 Blixten ballade ur lite på flaskbilden, men jag tycker jag tar igen det på swatchbilden!
Detta är verkligen ett fantastiskt oranget lack, som jag kommer använda mycket i höst. Jag får alltid en sådandär ny förälskelse i oranget när hösten nalkas. På bilden har jag två lager och det täcker gott och väl.
 
 
Pegasus Girl 5038
 
 Detta är ett härligt fuxia färgat lack som jag tror kan göra sig fint till hösten, men framförallt till våren!
Två lager har jag på bilden och det täckte bra.
 
 
Dungeons & Goddesses
 
 
Åh, alltså åh... På förhand min favorit och det är bara att konstatera, än så länge har jag aldrig ogillat ett lila lack, speciellt inte ett plommonlila lack! Dock var detta något tunnare i formulan, så tre tunna lager har jag för att få full täckning.
Unicorn Dream 5040
 Också ett vrålsnyggt lila lack, även om jag nog gillar det mörkare lite mer.  Detta hade något bättre täckning och här har jag bara två lager.
 
Dragon Flirt 5041
 Mmm, detta är ett härligt turkost lack, som också kommer göra sig snyggt till hösten, Formulan här var något tun så tre lager behövdes här. Trotts att detta är ett vackert lack had ejag gärna sett ett vanligt blått och ett grönt lack också i kollektionen för att verkligen göra den fulländad.
 
Lady Wizard 5042
 Jag är inte så mycket för svarta naglar, men till hösten är det ibland snyggt. Och ska jag bära svart i höst kommer jag bära detta. Ett rackarns snyggt lack som nästan är en one-coater!
 
Night Potion 5043
Först tyckte jag det såg lite brunt ut i flasken, typ som OPIs My private jet. Men efter en strykning tyckte jag det såg grått ut. Och på bilden... ja jag kan inte riktigt bestämma mig!
Vad tycker ni? Snyggt är det i alla fall!
 
Ja Det var alla de 8 lacken från Depends Limited Edition kollektion Holo Fantasy.
 
Mina favoriter är helt klart Dungeons & Goddesses och Forbidden Witchcraft. Och det tåls minsann att sägas igen, Depends borste är enligt mig en av de bättre!
 
Ser ni något ni gillar i kollektionen?
 
 
Dessa lack har jag fått i recensionssyfte. Bilderna och åsikterna är  helt mina egna.

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela