Kändis like!

Publicerad 2013-10-29 19:24:20 i Depend, Nailart, NotD,

Igår blev det klart att MFF står som segrare i allsvenskan. Grattis till dem även om mitt hjärta inte klappar för himmels blått!!
Dock provade jag på att göra deras emblem. Och blev rätt ok nöjd. Om jag hade lagt över ett matt topplack tror jag det sett mindre rörigt ut. 
När jag skulle måla det googlade jag efter en bild för att se det klart och tydligt, räknar topparna får det till fyra och så målade jag. Efteråt när jag kollar igen räknar jag till fem.... Men men. Eftersom det inte var den svåra biten, ger jag mig godkänt på den! 

När jag någon timme senare kollade on för Att se om jag fått någon respons såg jag att Jimmy Durmaz gillat min bild!! För er med mindre koll så spelar han i det svenska landslaget, men har en gång i tiden också spelat i Malmö FF

Coolt! 

Oktoberfest!

Publicerad 2013-10-26 12:05:03 i Brun, Depend, Grön, Gul, Nailart, NotD, Opi, röd,

Hej hörrni!

Ikväll ska jag  oktoberfest. Jag hare en fin klänning som jag senare ska trä över mitt huvud. Igår så bestämde jag mig för att vara ute i god tid och målade därför dagens Naglar. Det känns väldigt skönt att ha det gjort! 

Och oboy är jag nöjd med dem! Jag har inte använder någon mall eller tejp idag, så allt är målat för hand med mina små penslar!

Hurra! 

Och nu kommer min första tutorial. Bilderna är suddiga... Men det får ni nog leva med, till jag bestämt om jag är en tutorial girl ;)



Måla på! 

Halloween

Publicerad 2013-10-23 20:47:43 i Depend, Lila, Nailart, NotD, Opi,

Oktober har två högtider, kan man kanske kalla det för. Rosa bandet som egentligen är hela månaden. Och sedan då halloween som håller i övergången till november tillsammans med allahelgona.

Mina rosa naglar har ni sett, några här och några på instagram.
Så idag satte jag mig och målade halloween naglar. Det tog sin lilla tid, men jag fick också in en hel del tekniker vilket är både tidskrävande men ack så kul! 

Jag har målat båda händerna likadant och jag är faktiskt lika nöjd med höger och vänster!
Mina favoriter är monstret på tummen häxhattarna och spökena. Också de jag är nöjdast med! Är riktigt nöjd med det översta spöket då jag fick till svansen så bra! Heja mig!!
Är också väldigt förtjust i det lila lacket jag använda vilket är ett uråldrigt lack från H&M. Det oranga och svarta är från depend, det vita är Alpine snow från opi och det guldägare är från loreal.

Tycker de är lite roliga faktiskt!

Nu ska jag börja leta efter inspiration och idéer till oktoberfest naglar. Då jag ska på en sådan fest på lördag! Bilder får ni givetvis då! 

Senap

Publicerad 2013-10-22 21:15:39 i Gul, NotD,

Tjenare!

Idag har jag lackat en del lack för att ha i mitt galleri ICE. Alla var depend lack som inte testats ännu. Tyvärr fick inget av dem riktigt mitt hjärta att slå fortare... Men alla kan ju inte göra det!

Till sist skulle jag välja ett lack att ha för dagen ... Gick sådär ville knappt ha något målade om ett par gånger... Tillslut blev det ett senapsfärgat lack från H&M som jag köpte när jag bodde i London.
Hade nästan glömt bort det, men det gav en fin höstig känsla! 
Täckte nog egentligen efter ett flödigt lager, men jag körde på två och sedan ett lager sv!


Lack som får min hjärta att slå fortare utav bara tanken är OPIs julkollektion av Mariah Carey. Åååhhh jag vill nästan ha allihopa! 

629!

Publicerad 2013-10-17 12:55:47 i IsaDora, Lila, Rosa,

Holy molly! Igår la IsaDora upp min bild på deras instagram! Och i tisdags kom den upp på deras blogg! So far har min bild fått 629 likes! Hur sjukt? Jag har fått 15 nya följare också på naililicious. Glöm inte att kolla in min instagram! 

Galet!!!!! :) men så roligt! 

Grön onsdag!

Publicerad 2013-10-16 14:10:21 i Grön, NotD,

Diagram det onsdag igen och den är grön som alltid hos Karin på www.vackerunderbar.se
 
jag bjuder idag på ett lack från Pahlish. Stroke of luck.
rysligt snyggt redan i flaskan. Första gången jag lackade med det hade jag ett väldigt mörkt grönt lack under och jag tyckte inte att det kom till sin rätt då. Så denna gången provade jag med Palm tree från la. Colors. Och med ett lager SV över blev det riktigt bra!
 
En höjdare! 
 
 
 

Galaxy nails

Publicerad 2013-10-13 14:47:00 i Depend, Nailart, NotD, Opi,

Jag är en stor gillade av stjärnor, och kollar gärna ofta och länge upp mot vår fina stjärnhimmel. 
Och något som givetvis då fångat min uppmärksamhet är galaxy nails. Där jag skådat mycket fina exemplar! 
Så igår satte jag mig till bords och provade på.
 
och det färdiga resultatet är jag rätt så nöjd med.
klart så finns det plats för förbättring, och sen så finns det så många olika varianter. Man kan ja i gult, och jag så en sååå snygg manikyr där de bara haft svart blått och vitt! Gud  snyggt!! Det fick mig att tänka på Vintergatan lite!
 
men såhär blev mina iallafall 
 
Jag har använt mig av följande lack! 
Först lackade jag hela nageln med ett svart Depend. Sedan tog jag en svamp och doppade i ett vitt Depend och gjorde min lilla väg över nageln . Tricket här var att inte använda för mycket färg utan vara väldigt sparsam och dutta nätt. Efter det använde jag Opi s muir muir on the Wall från San fransisco kollektionen, detta lacket känns nästan optimalt då det skimrar i lite i rosa och grönt!  Sedan använde jag mig av ett blått Mavala lack, denim blue. Och tog utanför det vita och lite på så det gick ihop med det svarta. Sedan tog jag pyttelite rosa och druttade försiktigt i mitten och blandade sedan lite med det blåa och druttade runt om. Till sist lackade jag hela nageln med ett glittrigt depend, som glittrar i olika färger. Jag tyckte det blev snyggast istället för att använda ett glittrigt silver lack.
akag gjorde några lite större stjärnor med det vita lacket.
Det är faktiskt riktigt snyggt att titta på!
 
 

Present!

Publicerad 2013-10-13 14:27:00 i IsaDora, NotD, Rosa, Sugar crush,

Kolla här så fina lack som IsaDora skickade till mig!
Gratis är gott, men jag är så himla glad att de ska publicera mina bilder!
med eller utan present! 
Jag provade och lacka med dessa direkt givetvis ;)
 
Och eftersom det fortfarande är oktober så körde jag på rosa bandet, och lite Hope.

Color show

Publicerad 2013-10-13 14:20:35 i Glitter, Rosa, röd,

Maybelline har en nagellacks serie spm heter Color show. Och härom dagen på ett besök i Växjö hittade jag en skål med sådana för 30 kr! Jag tyckte att det på flaskan såg rött ut, och späckat med glitter. Dock väldigt skirt. Och när man då baslackar med ett vitt så såg det snarare rosa ut. Så nästa gång tar jag ett rött först!

Så snyggt irl! Glittrar kollosalt mycket och jag längtar så efter jul när jag ser det! 

Har försökt få med glittret, men bilderna gör det inte rättvist.
Wine shimmer är jag verkligen riktigt nöjd med, och med ett lager SV får det en snygg finish.

IsaDora

Publicerad 2013-10-09 13:45:55 i Glitter, Guld, IsaDora, Lila, NotD, Sugar crush,

Idag fick jag ytterligare ett mail från IsaDora där de skrev att de kommer publicera min bild på tisdag! Tjoho! Och de bad även om min adress så de kunde skicka en lite gåva! Älskar gratis saker!!
 
I helgen var jag i Stockholm och letade mig galen efter OPI s rosabandet nagellack, utan framgång.... Dock åkte jag inte ifrån vår huvudstad tomhänt! Ett av de nya sugar crush lacken från just IsaDora fick följa med hem i resväskan. 
Åh vilket lack! 
Jag blev lite knäsvag redan när jag såg pressbilderna på dessa lacken, och det var svårt att välja när det väl kom till kritan. Men med hem följde Wine crush. 

Här en suddig bild för att ni ska se hur det glittrar i olika färger!
108 Wine crush


Ett galet snyggt lack som jag kommer bära vid fler tillfällen, och som alla liquid sand och sugar crush lack är det väldigt lättlackat och torkar super snabbt! 

Grön onsdag!

Publicerad 2013-10-09 13:32:52 i Nailart, NotD,

Idag är det onsdag vilket innebär Grönt!
Det är lätt och roligt att vara med! Kolla bara in hos Karin på www.vackerunderbar.se och kolla in hennes gröna lack för dagen och lämna en kommentar om du vill bara med. Senare ikväll lägger hon upp en lista på de som varit med och du har en insjö av snygga gröna lack!

Idag kör jag på en favorit från L'oréal nr 612 Color riche .
Och för att skojsa till det gjorde jag två grodor på två av fingrarna! 

Såhär blev de. Jag tog också en bild innan jag ritade dit näsan,

Vilken var bäst tycker ni? 
Hur som haver tycker jag detta lack är urtjusigt!
Och just nu säljer Maxi sina L'oréal lack för 29 kr!! I alla fall i Älmhult! Kaaatjing!

Rosabandet

Publicerad 2013-10-08 18:49:06 i IsaDora, Lila, Nailart, NotD, Rosa,

 
liksom  andra ställen i Sverige och världen är oktober  en rosa månad. En månad då vi kanske blir mer medvetna om bröstcancer. Jag köper ett rosa band varje år och tänker så göra i år.
i morse såg jag att IsaDora hade lagt ut ett inlägg på instagram där de bad följare skicka in bilder till dem på en manikyr där de använder IsaDoras produkter. Sagt och gjort! Jag skickade in en bild på mina rosa naglar för oktober, då jag i min samling fann en fin kedja av rosa- lila färger. 
Och fick ett glatt svar att de gärna ville visa min bild  deras instagram och blogg!!! Så roligt!!
om ni kollar in på IsaDoras hemsida kan ni trycka er vidare till deras blogg för att så småningom titta på min bild men under tiden kolla på annan inspiration som inte bara gäller nagellack utan alla produkter från IsaDora! 
 
Måste säga att jag är väldigt nöjd med denna manikyren. Jag är helt såld på Purple reign, som är en av höstens nyheter. 
Vad tycker ni?

Roar!

Publicerad 2013-10-07 11:15:11 i Brun, Gul, Opi,

På instagram ( där ni också kan hitta mig! Naililicious) följer jag ett par svenska tjejer som är helt galet duktiga och hittar på så mycket rolig nailart!   För någon vecka sedan la de upp en superfin Tiger nailart som jag blev så sugen på att testa! Fast att kopiera rakt av var jag inte så sugen på utan jag bestämde mig för att måla en annan kise, och valde då ett Lejon. Jag googlade lite bilder för att få lite hjälp. Och för att vara första gången är jag helt OK nöjd. På bilden ser ögonen väldigt sneda ut, det är nog vinklen på mina naglar som gör det, för riktigt så var de faktiskt inte live. Om jag gör denna manikyren igen ska jag försöka göra manen mer ljus vid hårfästet och ögonen ska luta mer nedåt. Ögonen här ser rätt eh.. trötta ut. Men jag är nöjd över att jag fick till det lite vita under ögat!
 
Som grund använde jag OPI s The IT color, och sedan till manen La colors cocoa shimmer, Opi A woman's prague-ative och L'oréal color riche som jag också använde lite på huden... eh skinnet? Det gula!
Till ögonen blandade jag The it color med La color s Batch code. och Depends nail art pensel vit och svart.
 
Plats för förbättring men, Heja mig ändå!
 

The loyal Mrs Bates

Publicerad 2013-10-07 10:53:53 i Delush Polish, IsaDora, Lila, Opi,

Jag är en riktig serienörd och kan lätt spendera en dag i soffan med en bra serie, utan att skämmas.
En favorit som jag dock bara lyckas pricka in ibland på TV är Downton Abbey. Och blev därför extra glad när jag hittade Delush polish kollektion The Downtown A-list collection hos Edgy polish!
12 fina lack, varav The loyal mrs Bates fick joina min samling.
Här har jag använt det som accentnagel ovanpå Isadoras Bella vita, toppat med ett matt överlack!
Jag var riktigt nöjd med denna manikyren och den fick sitta på ett par dagar!
 
Det är ett riktigt fint glitterlack som jag tyckte var lätt att lacka med. Det är fyllt med glitter i olika storlekar och former. Och jag tycker den matta färgen blandat med de ljusrosa hjärtformade glittret passar in så bra på mrs Bates! En riktigt 10 poängare!
 

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela