Christmas threes

Publicerad 2015-12-15 21:41:10 i NotD,

Förra året fick jag syn på denna coola nailart idéen på instagram.
Man målar helt enkelt nagellack på en plastyta, jag har använt fryspåsar ;) Och låtit det torka, på den ena blåa (St Mark's the spot) har jag stämplat en snöflinga min Moyou Londons stämplar och på det ena röda lacket har jag målat Don't speak som är ett 18k guldlack! 
Sedan har jag klippt ut trekanter och tillslut fäst dem på nageln med nagellack såklart ;)
Ja, kanterna är ju något ojämna... men till mitt försvar använde jag en nagelbands tång, som till på köpet gick isönder... :( Men jag tycker fortfarande det är en himla rolig idé som jag gärna vill prova igen!
 
Gjorde även vänsterhanden!
 
Last christmas i found out about this cool technique. You paint polish to a plastic bag and let it dry, then you cut it in the shape you want, and wola! Easy and fun! I really hope i can use this technique again soon!
 
/Hanna

Lucia!

Publicerad 2015-12-13 22:10:07 i Nailart, NotD, Opi,

13 december och Lucia, hur kom vi hit så fort?
Till årets Lucia manikyr blev jag inspirerad av Nailsbyic på instagram, hennes enkla manikyr är så snygg! 
Jag har även använt ett ljus från Bornprettyreview.
 
Kollade lite i arkiven och hittade de tidigare lucia naglarna jag gjort!
 
De absolut första Lucia naglarna jag gjorde år 2013! Hade tagit tag i mitt målande startat Naililicious och förlängt mina naglar för att ha något att måla på! Och jag minns att jag var SÅ nöjd med dessa!
2014 års Lucia naglar. Mina egna naglar och året då OPI släppte My favourite ornament. Så rackarns snyggt!!!
 
I cant believe its already the 13th of December! I hope you've all had a gr8 ST Lucia's day. Here are my nails for today. And also my Lucia nails from 2013 and 2014! Nice to look back and see how much I've learnd! 
 
/ Hanna
 

Let your love shine

Publicerad 2015-12-11 15:23:00 i Nailart, NotD, Opi, röd,

Vad är finare än kärleken egentligen? Inte mycket.
Men namnet passar rackarns så bra in på detta så läckra röda lack!
Min favorit nagelblogg Nailtastic har fantastiska bilder på detta lack, och det var dom som fick mig att köpa detta  fantastiska lack, så tack! 
Det skimmrar något helt kopiöst, så läckert!
Den fina kransen är från Bornprettystore, som jag provar åt dem. De är läckra! 
Lacket har en fantastisk formula, jag tycker generellt att röda brukar vara lite rinniga och speciellt skimmerlack. Men OPI har gjort det igen, heja Starlight kollektionen!! :)
 
/Hanna
 
Whats more beautiful than love? Not much, thats why i think Let your love shine is a beautiful name to a stunning polish! It shimmers so wonderful! Really good formula as well. Yet another fantastic polish by OPI from their winter collection Starlight
 

Give me Space

Publicerad 2015-12-09 17:39:10 i Blå, Glitter, Nailart, NotD, Opi, Swatches,

OPIs vinterkollektion heter Starlight. Jag tycker inte den känns speciellt julig när man tittar på den, men den innehåller en del spektakulära lack!
Bland annat min nya ABSOLUTA favorit Give me space. Ett blå lack proppfullt med glitter. Och på nageln ser det verkligen ut som en stjärnhimmel!
Är det inte det snyggaste lacket ni sett?? Jag fullkomligt ÄLSKAR det!
Eftersom bloggen varit lite off ska ni få se lite nailart jag gjort med detta lacket tidigare!
Här har vi en splatter manikyr, Basen är OPIs Alpine snow, sedan har jag med hjälp av ett sugrör blåst ut Give me space och sedan lackat över med Comet in the sky, från förra årets julkollektion. 
Denna är en läcker en! Jag fick iden från ellaberlin_nails från Instagram. Jag har stämplat snöstjärnorna med Alpine snow och använt plattor från Moyou London. Var lite exalterad när jag gjorde denna så därför är stjärnorna något blurriga.
 
Här har jag fått inspiration från några av OPIs ambasadörer. Newlypolished. Härliga granar i vinterskrud. Tycker så mycket om denna designen! 
 
OPI winter collection is called Starlight and my new favorite polish is among them! Its called Give me space, and its so beautiful, it really looks like a starheaven. Here is three manis i made with it. 
 
/Hanna

OPI Hello Kitty Swatch bilder

Publicerad 2015-12-08 20:41:34 i NotD,

Hej everyhope, här kommer lite ögongodis i form av fullskaliga swatch bilder av Hello Kitty kollektionen!
Kitty white - Jag tyckte först den påminde lite om Make light of the situation från OPIs Soft shade kollektion, men det är som ni ser inte glitter i basen här, utan ett fint skimmer lack. Jag känner på mig att detta lacket blir kanon att stämpla snöstjärnor med i vinter!  Jag bär två lager utan toplack.
Let's be friends! - Detta är ett sådant lack jag tycker ser så tråkigt ut och igentligen inte vill köpa, men jag kan inte räkna antalet gånger jag saknat denna typ av lack i min samling. Jag har något liknande, men det är så himla skirt, så när man är uppe i täckande på 5 lagret har jag redan tröttnat. Men detta ladies and gents, täcker på två tunna lager, ev tre på någon nagel. Men det beror mer på min målar teknik! Kort och gott, ingen samling är komplet utan ett liknande lack. Och jag rekomenderar verkligen Let's be friends!
Charmmy & sugar - Först, ursäkta får dålig bild. Jag missade helt att kolla kvalitén innan jag gick vidare med nästa. Men back on track. Detta lacket är riktigt läcker. Ljus rosa smått smått glitter med större färgade glitter bitar i. Så läckert. Nästa gång ska jag bära det över ett annat lack dock. Det ljusrosa glittret gör tyvärr att det blir svårt att täcka helt. Men eftersom det är så läckert gör det mig inget!
Small+Cute= <3 - Är ett sött lite åt det pastelliga hållet, lack.  Kommer bli perfekt till våren! Inte sådär gulligt ljusrosa lack, vilket jag uppskattar.  Jag har två lager på bildern, inget toplack.
Look at my bow! - När jag går igenom min samling ser jag att jag inte har ett sådanthär lack heller. Trot eller ej! Ett rosa lack helt enkelt. Detta är rosa för mig, inte för ljus inte för mörk. Den perfekta rosa helt enkelt! Två lager utan toplack.
Super cute in pink - Åh detta lacket alltså! en fin blandning mellan rosa och lila, så snyggt! Och så glansigt! Detta var dock något tunnare i formulan än de föregående. Tre tunna lager har jag, utan toplack. Mums mums på detta!
Starry-Eyed for dear Daniel - Aaaaahh detta är enligt mig kollektionens höjdpunkt! Riktigt ögongodis!! Sådär sprängfullt med glitter, men det blir inte tjockt och spretigt som många glitterlack blir. Kort och gott är det en härligt glittrigt lack!
Spoken from the heart - Mm.. detta gillar jag också mycket, Ett sådär lagom lack, som jag vet kommer vara så snyggt till jeansjackan i vår! Detta lacket får mig att längta till tulpaner och körsbärsträd som blommar!
5 apples tall - Är ett rött lack, Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Det är inte sådär skarpt rött utan en behaglig röd färg, och jag gillar den absolut! Två lager utan toplack.
My twin mimmy - Alltså jag är så svag för gula lack! Vet inte varför egentligen, då jag faktiskt bara nyligen börjat gilla gult över lag! Det jag gillar bäst är såklart att det täcker på två lager, Scoore! Det tillhör inte vanligheten med gula lack enligt min erfarenhet. bra där OPI. 
My pal Joey - Som ni kanske vet har jag en förkärlek till blåa lack också... ;) Detta är iallafall, en härligt blått lack. Nästan ett onecoater, och de uppskattas ju alltid! Jag gillar att de lagt in ett blått lack i kollektionen, jag är ingen Hello Kitty fan så jag vet inte om blått är något hon vanligvis bär!
Never have too mani friends! - Ett klassiskt svart täckande lack. Passar givetvis in bra eftersom det svarta behövs för att måla Kitty, vilket jag gjort på accent nageln. Rätt nöjd över mitt första försök till att måla Hello Kitty. 
 
Så där har ni dem, Hello Kitty från OPI.
Inget lack som egentligen sticker ut, men en härlig kollektion, framför allt en bra kollektion. bra formula och bra täckning! och sådant gillar jag alltid!
 
/Hanna
 
 
 
 

OPI Hello Kitty

Publicerad 2015-12-07 20:10:34 i NotD, Opi, Swatches,

okej jag gör ett försök med bloggen IGEN! 
Förra veckan hade jag turen att tillsammans med 4 andra duktiga tjejer vinna OPIs tävling Min OPI stil.
Här är min vinnande bild, och jag är så rackarns nöjd med den! 
I allafall så var vinsten att få prova HELA OPIs nästkommande kollektion, HELLO KITTY!
 
mycket materiel glädje där! 
Fick idag hem alla 12 lack och de är en fröjd för ögat allihopa!
jag är ju egentligen ingen fantast av rosa eller Hello Kitty. Men på naglarn gillar jag att bära rosa, och kollektionen är väldigt fin! Var lite osäker när jag såg att det var en del ljusa lack, eftersom de brukar vara så skir?
Men när jag slitit upp paketet med tänderna och provat ALLA insåg jag att min oroar varit onödig. Det var fin täckning på alla! Så göttigt!
Här har ni flaskbilder och så ska ni få se lite swatch bilder. Mer info om lacken får ni sen!
 
 
/ Hanna 

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela