Blått är flott!

Publicerad 2016-04-24 15:36:12 i Blå, NotD, Opi,

Jag har sedan jag var ett litet knyta älskat blått. Har aldrig varit en rosa tjej utan det har varit blått eller lila. Idag är jag väl lite mer mångsidig men ni fattar grejen.
På naglar är jag dock väldigt förjust i rosa, kanske eftersom det passar till så mycket och man kan ha det lite diskret. Blått är inte så diskret men rackarns så snyggt det är!
OPI råkar vara ruggigt bra på just blåa lack och jag har minsan en hel del i min samling!
 
I veckan gjorde jag följande mani som jag blev väldigt förtjust i!
 
Jag har grundat med Alpine snow och sedan doppat blåa lack i vatten och sprayat med parfym ( yes min angalar doftade Jimmy Choo i flera dagar!!) 
Den guldiga cirkeln är från Born Pretty Store
- My pal Joey - Dating a royal - St Mark's the spot - 
Tre så läckra blåa. På min dator tycker jag manin ser lite dassig ut, det var den verkligen inte, den var glansig och eftersom det var olika nyanser på de blåa lackan gav det ett väldigt fint  djup.
 
Glöm inte kolla in min Instagram - Naililicious. Postade idag min första video!! 
 
/Hanna

Veckans OPI - Soft Shades 2016

Publicerad 2016-04-24 15:21:44 i NotD,

Åh jag vet att jag lovade blogg inlägg förra veckan och jag hade skrivit det, MEN. blogg.se ville inte sammarbeta och jag kunde inte få upp några bilder alls!!
 
 
 
Men först ut I am what I Amethyst, här ihop med Charmy & Sugar. Jag tycker det får IAWIA att se lila ut. Vilket jag tycker det alltid varit meeen så parade jag ihop det med Shine for me och poff så såg det mer blått ut!
Jag tycker det blev riktigt fint ihop! Det ser nästan ut som att jag använt It's a boy, men nehe då det är I am what I Amethyst. Vinyler är från Whats up nails.
Mani nr tre är This cost me a mint med förra årets höjdpunkt från Soft Shade kollektionen Petal soft. Och de passar ju som ni kanske ser UTMÄRKT ihop!! Ahh så nöjd med denna! Så söt mani som jag definitivt tänker använda mer i vår/sommar ! 
 
Nu lite flaskbilder som jag tagit på OPIs Soft Shade kollektion 2016
 
/Hanna
 

TBT - I'm not really a waitress !

Publicerad 2016-04-07 22:11:50 i NotD,

 Ja som utlovat kommer här det röda Läckra lacket. Lacket med stort L 
 
jag vill minnas att jag läst att Det är ett av OPI s mest köpta lack någonsin. Och så är ju deras bok uppkallad efter just det namnet! 
Visst det är inget speciellt rött lack. Det är bara ett ljuvligt snyggt rött lack, som skimrar så underbart.
kort och gott, behöver du ett rött skimmer lack ska du definitivt sattsa på detta. Om inte köpt det ändå. Vem kan få för många röda OPI liksom?

Veckans OPI-Blommor

Publicerad 2016-04-05 21:39:28 i NotD, veckansOPI,

Förra året fick jag nys om Katarzyna som driver Lynieczka på Instagram. Hon är HELT fantastiskt duktig på att måla blommor. Helt otroligt duktig verkligen. Så med hjälp av hennes bilder sätte jag mig ner och övade och övade, och det blev lättare och lättare. Jag blev faktiskt riktigt duktig på att måla blommor. Och då menar jag inte sådanadär rosor som man gör med dotting tool, utan de man målar med pensel. Nu var det ett tag sedan jag målade sådana, eftersom det tar lite tid och ansträngning. Och eftersom mitt jobb inte tillåter nagellack får jag måla så mycket jag orkar på helgerna och sedan posta det under veckan.
I alla fall, denna veckans tema är blommor och jag har ännu inte hunnit med att måla några sådär fina blommor som jag vet att jag kan, utan gjort de enkle. Stämplat och använt dotting toolet! 
Först använde jag min nya favorit stämpel platta, från Born Pretty Store. Och nästan alla färger från OPIs nya Soft Shade kollektion. Jag stämplade och målade sedan på själva stämpeln. Målade med top lack över det lät det torka pillade bort det och la sedan motivet över min nagel.
Ska försöka ta bilder på tillväga gångs sättet nästa gång jag gör så!
Använde nämligen samma metod till följande mani
Jag har grundat med OPIs base coat, såklart. Det gör jag alltid. Mina naglar blir på så sätt inte missfärgade och på mina naglar sitter färgen bättre då! Sen har jag Take a right on Bourbon från OPI New Orleans kollektionen, blommorna är från samma kollektion, Spare me a french Quarter? och Suzi nails New Orleans. Här har jag också stämplat med stämpelplatta från Born Pretty Store och när jag fått upp färgen på stämpeln så målar jag i resten för hand där innan den tillslut får hamna på nageln.
 
Mani nummer 3 är rosa i överflöd! Använde mig såklart av några av de rosa lacken från Opi Hello Kitty.
Look at my bow! Starry-eyed for dear Daniel, Lets be friends! och I'm sooo swamped!
 
Den röda tråden genom dessa tre lack får vara att jag stämplat ed samma stämpel platta från Born Pretty Store. Tog verkligen jackpot på den plattan, såååå många fina tryck!! 
 
Jag hoppas kunna få tid till att måla en riktigt fin design med handmålade blommor, men det ser svårt ut....
 
På torsdag tänkte jag dela med mig av ett riktigt klassiskt lack. Jag hittade det i London och blev så glad över det. Jag inbillar mig att det är Lacket med stort L för en OPI älskare. Kan ni gissa vilket det är? 
 
/Hanna
 

Matte Top coat

Publicerad 2016-04-05 20:48:18 i NotD, Rosa, veckansOPI,

Vet ni att det finns ett lack som kan ge en manikyr ett helt nytt utseende?
Det finns det, En hel massa märken har hakat på trenden, men jag såg det först hos OPI. Det var precis där i början när mitt beroende började. Jag tyckte det var en riktigt rolig idé då och gör så fortfarande. 
Ett roligt sätt att piffa till manikyren och ge den det där lilla extra!

url.jpg

Min egna flaska är inte så förtjust i att man tar bilder på'na... Så denna bilden är från Google.

Ni kan köpa det på Nailsbodybeauty.se för det rekomenderade priset 155kr. 

 

Senast jag använde mitt matta top lack var förra veckan då Veckans OPI tema var just matte top coat.

Jag använde mig av ett av OPIs nyare lack, Stop I'm blushing från Soft Shade kollektionen. Och stämplade med min nya stämpel platta från Born Pretty store. Stämplade medvetet lite slarvigt och lite pö om pö.

 
Tyckte mani fick en lite chabby chick feeling. Och jag gillar den verkligen!
Hoppas ni också gör det!
 
/Hanna

 

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela