Depend - Holo Fantasy

Publicerad 2016-08-05 21:47:00 i Depend, Hololack, Kollektioner,

Idag firade jag in helgen ordentligt genom att i brevlådan hitta ett litet paket från Depend!
 
I Paketet låg en liten söt vit låda med 8 Helt FANTASTISKA lack från deras kommande höst kollektion Holo Fantasy.
 
 
Kollektionen är inspirerad av sagornas värld. Och det är verkligen ett magiskt gnistrande över denna limited edition kollektion.  8 Holo lack som kommer göra dina naglar magiskt vackra i höst.
 
Lacken kommer kosta 29 kr/st och kommer ut i butik vecka 39 och kommer finnas hos bl.a. Kicks, Åhlens och Kronans Apotek.
 
 
 
Kollektionen innheåller de färger jag tycker hör hösten till, kanske jag kan sakna ett grönare lack. men kort och gott en härlig kollektion.
 
Men nu är ni redo för close ups va? ;) Alla bilderna är fotade utav mig, under varje bild står antal lager av lacket. Alla bilder är också tagna utan toplack
 
 Sweet Elves 5036
 
Detta är det rödaste lacket i kollektionen, PÅ bilden har jag två lager och med blixt ser det bra ut, kollar man riktigt noga i dagsljus kan man se lite VNL men det är knappt.
 
Forbidden Witchcraft 5037
 
 Blixten ballade ur lite på flaskbilden, men jag tycker jag tar igen det på swatchbilden!
Detta är verkligen ett fantastiskt oranget lack, som jag kommer använda mycket i höst. Jag får alltid en sådandär ny förälskelse i oranget när hösten nalkas. På bilden har jag två lager och det täcker gott och väl.
 
 
Pegasus Girl 5038
 
 Detta är ett härligt fuxia färgat lack som jag tror kan göra sig fint till hösten, men framförallt till våren!
Två lager har jag på bilden och det täckte bra.
 
 
Dungeons & Goddesses
 
 
Åh, alltså åh... På förhand min favorit och det är bara att konstatera, än så länge har jag aldrig ogillat ett lila lack, speciellt inte ett plommonlila lack! Dock var detta något tunnare i formulan, så tre tunna lager har jag för att få full täckning.
Unicorn Dream 5040
 Också ett vrålsnyggt lila lack, även om jag nog gillar det mörkare lite mer.  Detta hade något bättre täckning och här har jag bara två lager.
 
Dragon Flirt 5041
 Mmm, detta är ett härligt turkost lack, som också kommer göra sig snyggt till hösten, Formulan här var något tun så tre lager behövdes här. Trotts att detta är ett vackert lack had ejag gärna sett ett vanligt blått och ett grönt lack också i kollektionen för att verkligen göra den fulländad.
 
Lady Wizard 5042
 Jag är inte så mycket för svarta naglar, men till hösten är det ibland snyggt. Och ska jag bära svart i höst kommer jag bära detta. Ett rackarns snyggt lack som nästan är en one-coater!
 
Night Potion 5043
Först tyckte jag det såg lite brunt ut i flasken, typ som OPIs My private jet. Men efter en strykning tyckte jag det såg grått ut. Och på bilden... ja jag kan inte riktigt bestämma mig!
Vad tycker ni? Snyggt är det i alla fall!
 
Ja Det var alla de 8 lacken från Depends Limited Edition kollektion Holo Fantasy.
 
Mina favoriter är helt klart Dungeons & Goddesses och Forbidden Witchcraft. Och det tåls minsann att sägas igen, Depends borste är enligt mig en av de bättre!
 
Ser ni något ni gillar i kollektionen?
 
 
Dessa lack har jag fått i recensionssyfte. Bilderna och åsikterna är  helt mina egna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela