Veckans OPI- Rosa i en söt miljö

Publicerad 2016-02-26 21:57:58 i NotD,

veckans OPI tema var rosa i en söt miljö, jag har bidragit med tre manikyrer och en extra godis bild på instagram.
Vi börjar med godis,
Mycket rosare och sötare än såhär blir det nog inte! 
Härligt knalliga Suzi nails New Orleans från OPIs New Orleans kollektion tillsammans med tefat.
för övrigt tror jag att ni ska hålla ögonen öppna för detta rosa lack !
 
Jag förknippar rosa med våren, kärlek och prinsessor. Det är kanske en typisk stereotyp men men. Nöjd med denna mani blev jag!
Gjorde även en gradient , inspirerad av morgonen, ni vet när solen precis går över kanten och himlen blir sådär magiskt rosa. Jag har sedan stämplat med moyou Londons stämpel.
 
Och dagens rosa och den sista för denna veckans tema, också en gradient, med en liten fransk touch, 
 

valentines

Publicerad 2016-02-26 21:29:10 i NotD,

Inför alla hjärtans dag gjorde jag ett par olika manikyrer. Fay gjorde en så himla söt design som hon blev inspirerad till av Judit. Jag blev själv så himla nöjd med den, och det var lite tufft att behöva ta av den inför måndagens jobb... Jag använde mig av Got myself into a jam-balaya, Alpine snow, I'm sooo swamped, Never have too mani friends,. Ouch allt är handmålat. Fick till en hel del raka linjer ändå! 
 
nr 2 
Här har jag använt mig av Show us your tips, alpine snow och water dekals från Born Pretty Store.
Här har jag grundat med I  manicure for beads, och såg grävde jag fram en gammal goding från Coca cola kollektionen, Bearest of them all. Ett läckert lack med konfetti i rött och vitt i olika storlekar och söta små hjärtan som gjorde lacket optimalt för alla hjärtans dag!
 
ja detta var tre av mina Alla Hjärtan manikyrer.
trevlig helg!
 
 

Veckans OPI Animal print

Publicerad 2016-02-18 21:47:28 i Nailart, NotD, Opi,

Veckans opi tema är djur mönster.
Jag grävde fram min första stämpel platta från konad som har ett så fint zebra mönster.
Först grundade jag med OPIs Alpine snow, och stämplade med Lady in black.
så snyggt och enkelt!
för att hotta upp det lite gjorde jag sedan lite rosor på dem. Jag använde mig av två lack från OPIs nya kollektion New Orleans, Spare me a french quarter? Suzi nails New Orleans.
 
This weeks theme for veckansopi is animal print. I dug out my very first stamping plate from konad which contain a beautiful zebra pattern. I've used Alpine snow, lady in black, and as I added the roses Spare me a French quarter? And Suzi nails New Orleans.

OPI New Orleans Collection

Publicerad 2016-02-07 17:00:20 i NotD,

Så för ett litet tag sedan fick jag hem Hela OPIs vår kollekton. Sen har fått namnet New Orleans och den är fantastisk!!
Ni ska få flaskbilder och swatches på momangen! 
 
I'm sooo Swamped!
 
 
Här har jag ett lager (!!) utan toplack. Ett riktigt vår- grönt fint lack. Jag vet inte om jag kommer bära det ensamt, men jag tror definitivt detta lack kommer bli ett måste i min OPI låda!
 
Rich girls & Po-boys
 
 
Ni vet vårens första riktigt fina dag, då ser himmeln ut precis såhär. Vilken blå färg!! Formulan är fin och krämig, har inget toplack på denna bilden heller. 
 
Show us your tips!
 
Detta lacket är så läckert. Och vad jag vet finns det inget liknande från OPIs tidigare kollektoner. Det är ett tunt lack med så fint skimmer, jag har tre lager på bilden, Täcker bra på två. Men jag hade på ett tredje för att få lite mer djup.
 
I manicure for beads
Åh purpel heaven... Jag ÄLSKAR lila lack och detta är så himla fint! Och mycket glansigt som ni ser, jag har inget toplack på!!
 
Spare me a french Quarter?
 
Ja som ni ser flippade min blixt ut helt på flaskbilden, och liknar inte alls swatch-bilden. Som faktiskt på pricken visar denna härliga bäriga nyans. MUMS!
 
She's a bad Muffuletta!
 
 
Ja, jag vet att det är dumt att klaga på solen. Men det var faktiskt solen som fick min blixt att freaka ut på flaskbilden igen... En härlig korall färg som är varje vår/sommars måste!
 
Suzi nails New Orleans
 
Jag är inget fan av rosa som person. Men när det kommer till rosa lack är detta the Queen. Ingen vår är komplett utan ett rosa lack som detta!
 
Got myself into a Jam-balaya
Jag älskar ju Sorry I'm fizzy today från Coca Cola kollektionen, och detta är ett liknande. Men när man kollar in Jess jämförelse bilder ser i allfall jag en klar skilnad ;)
 
Crawfishin' for a compliment
 
En goding till som har ett par liknande lack sen tidigare kollektioner. Men jag tycker denna har bättre täckning än de tidigare liknelserna.
 
Humidi-Tea
 
Detta är också ett läckert lack. Som jag tror kommer matcha utmärkt med alla vita lack i sommar. Det skimmrar väldigt fint, men ser inte sådär väldigt smickrande ut till min hudton. Tror det lyfter sig om man är blekare eller brunare!
 
Take a right on Bourbon
 
Jag antar att OPI har snöat in helt på detta typ av lack för det har funnits med i de senaste kollektionerna... 
Det är ett fint lack, och har bra formula. Men kunde det inte varit ett glitterlack istället?
 
Let me Bayou a drink
 
Tjaa, vad vore en färgstark kollektion utan ett fint ljust som lyfter dem alla? Detta är det lacket. Åh förresten sa jag att det skimmrar? Det är så tjusigt, klassiskt!
 
 
Jaa, det var det hela. En härlig vår kollektion, som får mig att längta efter våren och färg!

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela