Depend - Welcome to the world of nail art!

Publicerad 2016-06-29 21:43:15 i Depend, Nailart, NotD,

I Måndags fick jag en riktigt trevlig överraskning på posten, nämligen ett Pressutskick från Depend med deras nail art nyheter!
 
Depend har i många år försett oss med snygga billiga lack i lagom stora portioner. På senare tid har de så smått börjat med lite olika nail art tillbehör till oss amatörer, men nu släpper de alltså en hel kollektion med godsaker!
 
Ni ska få mer info och bilder direkt!
I den här rosa lilla lådan låg det en rad härligheter!
Först ut har vi Rock your nails and body Detta set består av nagelsticks, nagel tatueringar, folie och en borr! Japp en liten handborr för att borra ett litet lite hål och få dit en nagelpircing. En häftig grej men jag vet inte hur pepp jag är på att prova den. Tror det får bli när någon naglelyckats bli lite för lång. Paketet har ett rek. pris på 169 kr
 
Decoration Tools Är den perfekta lilla väskan för nybörjare, den innehåller en liten dotting tool och tre penslar, för dekoration och tex en gradient. rek pris 149kr Top coat x3 Innheåller tre olika topcoat som kan förändra din mani från glansigt, skimmrande och sedan matt. rek pris 75kr 
Glitter for nails I första paketet finns det tre burkar med smått glitter i lila, rosa och silver. I den andra finns det två burkar med glitter i större storlek som är lättare att placera ut, i guld och silver. Och en burk med de raka smala glittret. paketen har ett rek pris på 89kr st.
Nail stamping kit Ett kit med två stamping lack, svart och vitt. En stämpel med skrapa och två stämpelplattor. rek pris 139 kr. Stamping nail polish x 3 innehåller tre stamping lack, svart, vitt och ett silver skimmrande lack. rek pris 69kr Pattern template Innehåller en större stämpelplatta. rek pris 49kr.  Jag har provat Depends stamping lack och kan redan säga att de är riktigt bra! Jag stämplar visst med vanliga lack också ibland, men de som är till för just stämpling är bättre, än så länge! Jag är också riktigt spänd på att få prova den större stämpelplattan!
Decoration kit ett kit med lim top lack och rhinestones i olika färger rek pris 89kr Rhinestone kit innehåller Rhinestones i silver och olika modeller.rek pris 79kr.
Stickers for nails Två olika, från söta blommor till rosetter, till kronor. Rek pris 69 kr Nail Transfers Jag tror de ska vara ungefär som vattendekaler fast man ska inte behöva vatten! I denna paket är det riktigt många dekaler jag verkligen blir sugen på att prova!! rek pris 69 kr'
 
Inget dåligt pressutskick va?
Jag är himla nöjd och kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i allt detta!.
 
Tack så himla mycket Depend för allt detta!
 
/Hanna
 

Gott och blandat

Publicerad 2016-06-19 17:39:42 i Nailart, NotD, Opi,

Sommaren har knappt börjat men jag har redan fått klä mig för två bröllop. Och det är alltid skoj!
Och att få matcha med naglarna är givetvis en av höjdpunkterna!
You're such a Budapest, med blommor av Alpine snow . Det silvriga är det från Coca Cola kollektionen som jag nu inte kan komma ihåg namnet på!!
 
 Här är en mani jag gjorde till Veckans OPI förra veckan. Där temat var OPI Retro summer. Här har jag använt mig av dem allihopa. Det är verkligen en riktigt härlig kollektion!!
 
/Hanna
 

Heja Sverige!

Publicerad 2016-06-19 17:28:01 i Nailart, NotD, Opi,

Fotbolls EM är igång till mitt fotbollsälskande hjärtas glädje!
Nu har det ju gått sådär men man kan ju ha fina naglar ändå!
Jag har använt mig av OPI lack, såklart ;) Det blåa är Sailing and nail-ing, den gula är Towel me about it och den vita är Alpine snow. Blommorna har jag gjort med ett dotting tool, och korset med vinyler från Whatsup nail.
 
Enkla men söta!
 
/Hanna
 

Depend Cosmetic 7 Day summer BFFs forever

Publicerad 2016-06-11 17:10:18 i Depend, Kollektioner, NotD, Swatches,

Ja hörrni nu har det varit tomt här ett tag och det är dags för mig att ta  tag i to do listan. 
Livet kommer som bekant i mellan. Fullt upp med två bröllop, varav det ena i Holland, samt jobb och sen en förkyld sambo. Vi vet ju alla hur jobbiga de kan bli de små liven! ;)
 
Nu tänkte jag i alla fall dela med mig av swatch bilder på Depends BFFs forever kollektion.
Den låg med i paketet de skickade tillsammans med Colour pop kollektionen, den viste jag att jag skulle få medans BFF var en överraskning! Tusen tack för förtroendet att få prova era produkter!
 
Alla bilder är tagna av mig, jag har målat utan både bas och top lack, i brist av tid. samt att jag ville se vilken finish de olika lacken hade! Kollektionen gör sig dock bäst ihop med Depends 7 Day starter kit som jag också fick med.
 
Här ser ni de 7 lack som ingår i kollektionen. För mig känns det som en riktigt bra bas kollektion. och en riktigt bra vänskap har ju en trygg bas så det passar ju fint in!
 
Först ut har vi nr 7087. Ettt mycket skirt lack men jag kan tänka mig att det passar utmärkt till franskmanikyr! Det skimmrar också otroligt fint och det syns lite på bilden. Vid första titten på flaggan såg jag inte det, men vid aplicering ser man ett blått skimmer. Riktigt fint verkligen. Det bästa tycker jag är att det blir inte tjockt. Jag har två lager på bilden men det dyns knappt och känns knappt vilket jag tycker är riktigt bra!
Nr 7092 Här har vi anledning nr 1 till att jag valt att inte måla med toplack, denna KANON snygga rosa torkar matt! Åh den är så rackarns snygg. Två lager men kunde om man målat tjockare lager gått på ett!
nr 7091 Här har jag faktiskt användt hela 7 day starter kit, eftersom jag bar detta lacket innan jag började swatcha. En mild lite ljus lavender färgat lack, som jag verkligen gillar. Sådär mjukt å lagom. Beroende på vad man sätter till kan det både dra åt det lila eller gråa hållet!
Nr 7090 Detta är verkligen ett riktigt pool blått lack! Bilden gör inte riktigt färgen rättvis annat än att den är snygg!! Formulan trodde jag skulle påminna om den rosa eftersom denna också verkade torka lite halvmatt. Men denna var något tunnare, så tre lager har jag på ett par naglar.
Nr 7086 En kamel brun nyans, kan man förresten skriva så? Haha jag har aldrig varit nära en kamel men tänker ändå på dem när jag ser detta lacket! Två lager för full täckning.
Nr 7085 En mörkare nyans av föregående, också en troligt snygg basfärg. En jag kan tycka är så himla snygg på andra men själv har svårt att använda. Jag vill ha mera färg.
Nr 7093 Ett snyggt  grått lack som täcker på två lager. Grått är nästan det nya svarta i nagellacks världen. Enkelt stilfullt, lagom med färg och passar till allt!
 
Överlag som jag skrev tidigare är detta en snygg bas kollektion, formulan är över lag bra, alla täcker mer eller mindre på två lager och, det är sååå sällan jag målar ett lager även det skulle täcka på det. Kul att de torkar både matt och blanka. Och så ÄLSKAR  jag Depends pensel. Den är bred och platt och linjen vid nagelbanden blir så himla snygg med denna pensel. Jg vet att inte alla gillar den men jag verkligen avgudar den, lackningen går snabbt och i princip kladdfri!
 
 
/Hanna
 
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ovanstående lack har jag fått från diverse företag i resensionsyfte. Bilderna och åsikterna är mina egna och går givetvis inte att påverka.  Är ni intresserade av ett sammarbete tveka inte att höra av er. 

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela