Roar!

Publicerad 2013-10-07 11:15:11 i Brun, Gul, Opi,

På instagram ( där ni också kan hitta mig! Naililicious) följer jag ett par svenska tjejer som är helt galet duktiga och hittar på så mycket rolig nailart!   För någon vecka sedan la de upp en superfin Tiger nailart som jag blev så sugen på att testa! Fast att kopiera rakt av var jag inte så sugen på utan jag bestämde mig för att måla en annan kise, och valde då ett Lejon. Jag googlade lite bilder för att få lite hjälp. Och för att vara första gången är jag helt OK nöjd. På bilden ser ögonen väldigt sneda ut, det är nog vinklen på mina naglar som gör det, för riktigt så var de faktiskt inte live. Om jag gör denna manikyren igen ska jag försöka göra manen mer ljus vid hårfästet och ögonen ska luta mer nedåt. Ögonen här ser rätt eh.. trötta ut. Men jag är nöjd över att jag fick till det lite vita under ögat!
 
Som grund använde jag OPI s The IT color, och sedan till manen La colors cocoa shimmer, Opi A woman's prague-ative och L'oréal color riche som jag också använde lite på huden... eh skinnet? Det gula!
Till ögonen blandade jag The it color med La color s Batch code. och Depends nail art pensel vit och svart.
 
Plats för förbättring men, Heja mig ändå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela