OPI - Breakfast at Tiffany's

Publicerad 2016-11-01 20:02:02 i Kollektioner, Opi,

OPIs julkollektion släpptes i veckan och är inspirerad av julfilmen med samma namn. Jag har faktiskt inte sett filmen men en eller 100 bilder av snygga Audrey Hepburn. För att friska upp ert minne kommer här lite pics från filmen.

url.jpg

url.jpg

Filmen vann ett flertal priser bla för bästa sång, Moon River. Jag som är ett Sex and the City fan kan ju bara se Carrie och Big dansa ihop till just Moon River. En sådan fin scen!

 

 
 
Jaja tillbaka till nagellacken nu va!
 
Jag tycker kollektionen är fin, den bjuder på något extra men håller sig annars innanför ramarna. Den känns inte så julig även om den innehåller ett och annat rött lack. Så kanske att jag blev lite besviken när OPI nu levererade en så rackarns bra höst kollektion!

url.jpg

 

Jag kollade in Hannas inlägg där hon jämförde tidigare OPI lack med lacken från denna kollektionen, och insåg att det fanns ett par som jag kanske i ärlighetens namn inte skulle behöva... Ja man får minsan ta ett sådant beslut då och då. Så även om jag gärna hade haft dem allihopa bara för att.... Så har jag "bara" köpt på mig fem av lacken.

Men nu så, nu kommer mina bilder!

 
 
Jag beställde mina lack hos Nailsbodybeauty ( ej sponsrat) där jag beställer de flesta av mina OPI lack. De skickas snabbt och hon har ofta bra erbjudande. Denna gången fick jag köpa till ytterligare ett OPI lack flr 69kr
 
Breakfast at Tiffany's
 
BAT är ett ljust ljust rosa lack med mycket skimmer i. PÅ bilder jag sett innan trodde jag att det skulle vara vitt som snö, men det får mig ändå att tänka på en frostig morgon. Jag blev förvånad då det faktiskt täckte bra efter bara två lager. Så jag är säker på att detta lack kommer användas en del i jul, kanske till en snögubbe eller tomte!
I Believe in Manicures
 
Jag vet att detta påminner om Sailing and nailing från sommarkollektionen, men kom igen. Kollektionen heter Breakfast at Tiffany's man kan inte inte köpa det blåa lacket!! Jag har två lager, tre på någon nagel här, var lite randigt efter två på någon nagel, därför det blev ett tredje. Hade jag använt toplack hade nog två lager räckt på alla naglar. 
 
 Sunrise... Bedtime! 
 
 
 SB är ett ljust rosa glitter lack som faktiskt är bedårande! Jag har två lager på bilden, så med lite tålamod kan man nog få det rätt täckande. Det är faktiskt lite Holo varning på det. Och ljuvligt är bara förnamnet!
Rich & Brazilian
 
 
R&B är ett sådant där härligt skimmrande lila lack, som med lite ljust på ( se näst sista bilden) verkligen visar sig vara sprängfyllt av glitter! Ja detta lacket överraskade mig verkligen, brukar ju som bekant inte vara ett fan av denna typ av lack. Men jag kan faktiskt se mig själv bära detta många fler gånger. Två lager har jag på bilden.
Fire Escape Rendezvous
 
FER är ett julrött lack med glitter i olika storlekar och bitar. Det är faktiskt riktigt fint, och inte så ojämnt som det ser ut på bilden. Två lager räcker. 
 
Ja det var mina fem utvalda. Jag är nöjd med dem alla och ser fram emot att få leka med dem.
Som vanligt har jag swatchat dem alla utan toplack.
 
Så var det något av mina fem som ni gillade lite extra? :)
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2016-11-07 12:30:30

Bra val av lack tycker jag! 😍✨

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela