Depend O2 Rough Glitter Limited Edition 2016De

Publicerad 2017-01-04 17:42:55 i Depend, Kollektioner,

Gott nytt år på er allihopa!
Jag har varit frånvarande både härifrån och instagram pga ett annar projekt jag jobbar på, ni ska snart få veta :)
 
Anyway, tyvärr kommer ni inte få se några swatches på Depends Seven Day julkollektion, det känns lite ur tiden. Jag har använt en del av dem under julen och har inte blivit besviken!!
 
Men ni ska iallafall få se deras andra julkollektion, Rough Glitter.
En kollektion med 6 strukturlack som är riktigt fina, det guldiga och gröna var favoriter redan i flaskan och jag blev inte besviken!
 
 
Vill ni se swatches av den andra kollektionen föreslår jag att ni kollar in hos Hanna på Hanninator för hennes swatches är underbara Kolla själv HÄR
 
Först ut
Mr snowman
Blixten luras lite, för lacket är inte så genomskinligt som det ser ut! Utan ett riktigt härligt guldlack!
Secret Santa
läckert rött lack som verkligen passade fint till jul.
Make a wish
Vid första lagret här blev jag riktigt chockad då det var otroligt tunt, och skirt. man såg nästan helt igenom på både ett och två lager, vid tredje täckte det perfekt som ni ser!
Elf Kisses
Svart och glitter, vad kan gå fel liksom?
Frosty Star
Mmm grönt är skönt! ÄLSKAR detta lack!
Reindeer Dash
Grått och glitter, ser kanske lite tråkigt ut på bilden men det funkar verkligen.
 
Ja där har ni dem, ingen riktig genomgång men det var som sagt ett tag sedan jag testade dem.
Alla bilder är tagna utan toplack as usuall. Har provat det gröna med toplack och det blev fint, men som vanligt torkar strukturlack väldigt fort och av den anledningen behöver man inte ett toplack, vill man ha en slätare yta går det såklart bra och det blir ju en annan glans helt klart. Men jag tycker nog de är finast såhär!
 
Idag fick jag hem två av Depends vårkollektioner och de är HOOOOT hot! Jag har redan hunnit testa ena kollektionen så bilder kommer snart! 
 
/Hanna 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Naililicious

Jag som driver denna blogg samt Instagram med samma namn heter Hanna, jag bor på en stor gård i hjärtat av Småland- Älmhult. Min förhoppning är att inspirera och färga världen. Jag har målat för glatta livet i snart 3 år och älskat varenda minut av det! Vill ni komma i kontakt med mig angående pressprover för recension eller något annat, vänligen skicka ett mail till naililicious@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela